BUGARSKA

Telefoni: 030/581029, 060/7500767 Viber & WhatsApp: 00381607500767

LETOVANJE U BUGARSKOJ

Ukoliko se odlučite da godišnji odmor i letovanje provedete na Crnom moru u Bugarskoj donećete pravu odluku. Cene su najpristupačnije u regionu, a to znači - više luksuza, raznih atrakcija i prave uživancije. Bugarska se u poslednjih par godina totalno promenila u ugostiteljskom smislu reči, pa stari turisti prosto ne mogu da je prepoznaju.

Sunčev Breg

Sunčev Breg, po svojoj lepoti, dugim peščanim plažama, čistom moru, mnoštvu hotela svih kategorija, bazenima, diskotekama, restoranima, buticima, zabavnim parkovima za decu i drugim sadržajima s pravom nosi epitet rajskog mesta na Crnom moru. Izgradnjom kvalitetnih hotela ponuda se iz godine u godinu uvećava i obogaćuje, pa tako danas u Sunčevom Bregu ima više od 100 hotela i tri kampa, nekoliko velikih supermarketa, shoping centara, prodavnica, poliklinika.

Nesebar

Nesebar je jedno od najatraktivnijih odmarališta u Bugarskoj. Smešten je na malom i lepom poluostrvu spojen sa Sunčevim bregom. Sastoji se iz starog i novog Nesebra. Karakterišu ga srednjovekovne crkve sa predivnim fasadama i dobro očuvanim enterijerom. Ono što ga čini popularnom turističkom atrakcijom jesu dobra atmosfera, lepe plaže, kamene ulice, drvene kuće i taverne. Nesebar je arhitektonski i istorijski muzej bugarske kulture i jedno je od najpopularnijih turističkih destinacija ove zemlje.

Za cene smeštaja u Bugarskoj 2023. pozovite Mirno More


LEGENDA:

N – noćenje,

ND – noćenje sa doručkom,

PP – polupansion,

ALL – all inclusive;

PV – soba sa pogledom na park,

SV – soba sa pogledom na more;

std – studio,

app – apartman;

1/2 - dvokrevetni,

1/3 – trokrevetni,

1/4 – četvorokrevetni,

+1 – pomoćni ležaj.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-smeštaj u objektu po izboru na bazi izabrane usluge za 10 noćenja

-tehničko vođstvo i organizaciju puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-prevoz (cena po osobi iz tabele u eurima)

-boravišnu taksu u iznosu od 5 EUR po osobi za ceo boravak (plaća se u agenciji)

-međunarodno putno zdravstveno osiguranje

-individualne putnikove troškove

Polasci autobusa za Sunčev Breg, Nesebar i Pomorje: JUN: 20, 25, 30; JUL: 05, 10, 15, 20, 25, 30; AVGUST: 04, 09, 14, 19, 24, 29.


Cene autobuskog prevoza

(povratna autobuska karta, po osobi, u EUR)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

- 30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, a ostatak minimum 15 dana pre početka putovanja po srednjem kursu NBS na dan uplate,

- 40% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem čekova građana ili administrativne zabrane.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: polazak je DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE prema satnici i rasporedu po mestu polaska autobusa iz tabele. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe je uglavnom posle 14h po lokalnom vremenu. Drugi dan - poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do oko 10h. Polazak iz Bugarske za Srbiju autobusom u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu. Dolazak u Srbiju narednog dana u ranim jutarnjim satima

NAPOMENE:

Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

– Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, sedište u autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predviđene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga. Ukoliko između putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.

– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 h -

– Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) - agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

– Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

– Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

– U nekim hotelima u Bugarskoj se plaća parking - agencija ne može uticati na cenu parkinga, isto tako nije moguće izvršiti rezervaciju istog. Cenu i raspoloživost parking mesta određuje hotel na licu mesta.

– Mole se svi putnici da pažljivo pročitaju napomene i Opšte uslove putovanja pre polaska na putovanje. Potpisom prijave (ugovora) i uplatom akontacije agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja.

Organizator putovanja poseduje licencu broj: 171/2020 izdata od Agencije za privredne registre od 01.02.2020, kategorija A 25.

Informacije i rezervacije


Agencija Mirno More

Telefoni: 030/581029 i 060/7500767

E-mail: moremirno@gmail.com

Viber i WhatsApp: 00381607500767

Instagram: @rademisirac


Copyright Mirno More 2008 - 2023. All rights reserved.