Vurvuru - Karidi

Telefoni: 030/581029, 060/7500767 Viber & WhatsApp: 00381607500767

Vurvuru je mesto je rezervisano samo za one koji žele prelepo tirkizno more, nestvarno beli pesak i odmor u tišini. Vurvuru nije za one koji vole provod.

U samom mestu nema noćnih klubova, ali su zato restorani odlični. Vurvuru je udaljen tačno 10 km od Nikitija (na oko 30 km od Sartija i Neos Marmarasa).

Voda je izuzetno topla (od 27 do 30 stepeni C) i kristalno čista. More je veoma plitko, tako da je idealno za porodice sa malom decom.


Letovanje na Sitoniji, VURVURU, Leto 2022.

Kuća Vasiliadis - Vurvuru (kod plaže Karidi), Sitonija

Uključeno u cenu: Bazen, WIRELESS (WiFi), satelitska TV, klima i parking + sva studija i apartmani su okrenuti direktno prema moru


Kuća Vasiliadis se nalazi na samoj obali Vurvurua (nekih 20 metara od mora). Kuća ima prelepo dvorište sa puno zelenila i roštiljem, parking i skoro pa privatnu plažu. U dvorištu kuće se u nalazi bazen sa suncobranima i ležaljkama. Veličina bazena je 10 x 5 metara. Studiji i apartmani se nalaze u glavnoj zgradi. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet, kao i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Čišćenje apartmana i studija je svakodnevno.

Kuća se nalazi na oko 600 metara od Karidi plaže, jedne od najlepših plaža Sitonije.

CENE ZA LETO 2022

NAPOMENA: Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj + prevoz) po osobi.

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

ARANŽMAN OBUHVATA

– Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 i 12 noćenja.

– Usluge predstavnika agencije

– Organizacija putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

– Boravišnu taksu

– Autobuski prevoz (osim za smene označene *).

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

– Individualne troškove.

NAPOMENE ZA PREVOZ:

    • Gosti koji korioste sopstveni prevoz se po dolasku u letovalište javljaju predstavniku koji ih smešta u studije/apartmane.

    • Cena sa zvezdicom * predstavlja cenu paket aranžmana i izražena je po osobi. Uključuje smeštaj u izabranoj kući i autobuski prevoz.

    • Polasci su garantovani iz svih mesta bez obzira na broj prijavljenih putnika.


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Rezervacija se smatra konačnom prilikom uplate 40% od celokupnog iznosa aranžmana. Preostalih 60% aranžmana potrebno je uplatiti do 30 dana pre puta.


Dinamika plaćanja

1. UPLATA U CELOSTI prilikom rezervacije.

2. UPLATA NA RATE uz akontaciju od 40%. Sve rate se obračunavaju u EUR-ima, a naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke, na dan dospeća rate i dospevaju najkasnije do 15-og u mesecu.

3. ČEKOVIMA na do 12 MESEČNIH RATA BEZ UVEĆANJA Iznos pojedinačne rate bi bio obračunat u eurima, a stvarna naplata bi bila u kešu ili čekovima u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan donošenja ili dospeća rate, najkasnije svakog 15-og u mesecu. Za rate koje dospevaju tokom ili posle iskorišćenog aranžmana, neophodno je deponovanje čekova u agenciji 15 dana pre polaska, uz napomenu da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2022.

4. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM na do 12 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE. Rata se obračunava u eurima, a stvarna naplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu


Uz ovaj cenovnik i program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja i YUTA-e.

Licenca organizatora putovanja: OTP br. 66/2021 kategorija A.


Informacije i rezervacije


Agencija Mirno More

Telefoni: 030/581029 i 060/7500767

E-mail: moremirno@gmail.com

Viber i WhatsApp: 00381607500767

Instagram: @rademisirac


Copyright Mirno More 2008 - 2022. All rights reserved.