Ajvalik i Dikili

Telefoni: 030/581029, 060/7500767     Viber & WhatsApp: 00381607500767

AJVALIK

Ajvalik (turski Ayvalik) grad i regija nalazi se na podkontinentu Mala Azija u priobalju Egejskog mora naspram grčkog ostrva Lezbos. Regija obuhvata pored samog grada, arhipelag sa najvećim ostrvom Džunda i čuveno letovalište Sarimsakli (udaljeno 7 km).

Čuven po proizvodnji maslinovog ulja, kvalitetnom vinu, plantažama pistaća i pamuka. Ipak, zadnjih godina turizam je taj koji preuzima primat. 

Zbog izuzetnih klimatskih karakteristika, dugim peščanim plažama, čistim more, ostrvljem i šumom četinara u zaleđu, predstavlja najznačajniji turisticki centar severnog priobalja Egejskog mora. Povezano je sa grčkim ostrvom Lezbos (13 milja) brodskom linjom Ayvalik – Mitilini sa polaskom 1-2 puta dnevno tokom letnje sezone. 

Hotel HALIC PARK*****

Hotel Haliç Park 5* nalazi se na ostrvcu Lale, zauzimajući veci deo površine ostrva. Samo ostrvce je povezano prevlakom sa gradom Ajvalik (2 km), s jedne strane, i mostićem sa ostrvom Džunda, s druge strane.

Hotel je sa preko 320 lezajeva i otvoren je u toku cele godine. Sobe su 1/2, 1/2+1 i nekolicina 1/3 i family room (1/4+Pl) za 4 - 5 osoba. Sve sobe sa centralnom klimom, imaju direktne tel. veze, Wi – Fi, radio sa muzičkim kanalima, SAT- TV, sef, mini-bar i fen za kosu.Od zajedničkih sadržaja hotel ima prostrani lobi i recepciju, lift, lobi bar, zatvoreni i otvoreni restoran, snack bar, panorama bar, suvenirnicu, butik i dr. Rekreativni sadržaji: sauna, tursko kupatilo, salon za masažu, zatvoreni bazen i đakuzi, otvoreni bazen sa velikim i dečijim toboganom, tereni za tenis, košarku, odbojku i mali fudbal, sala za bilijar, stolovi za stoni-tenis...U amfiteatru i pored bazena u toku sezone priređuju se animacije gostiju danju i noću. Poseduje sopstvenu plažu sa nasutim peskom, suncobranima i ležaljkama. Sopstveni parking uz nadzor 24 h je besplatan za goste hotela. Bogata usluga “all inclusive'' podrazumeva, na bazi samoposluživanja, servis od 7-24 h.

Hotel je odlično povezan lokalnim BUS prevozom sa centrum grada Ayvalik (4,5 km) i tursitičkom atrakcijom, gradom Džunda (4,0 km), na istoimenom ostrvu, se stajaištaima ispred samog hotela i čestim polascima.

CENOVNIK HOTELA HALIČ PARK ***** U AJVALIKU

CENOVNIK AUTOBUSKOG PREVOZA

Cene su date u EUR po osobi. Plaćanje je po srednjem kursu NBS na datum plaćanja.

Legenda: ALL - All Inclusive (doručak, ručak, večera, užine, pića...); 1/2–dvokrevetna soba; 1/3–trokrevetna soba.

VAŽNO: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele 


USLOVI PLAĆANJA: Celokupni iznos aranžmana + BUS prevoz plaća  se isključivo u dinarima na jedan od sledećeih načina:


1) Gotovinski, uz akontaciju od 40%, ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

2) Čekovima na rate, uz akontaciju od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 10., odnosno 20.11.2024. po kursu na dan uplate rate pred polazak. Za rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana na rate bez uvećanja.

3) Preko AD zabrane na plate kod javnih društava plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 40%, ostatak u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu.


VIZNI REŽIM: Za boravak do 90 dana u Turskoj, za građane Srbije sa biometrijskim pasošem sa važnošću minimum 150 dana u trenutku ulaska u zemlju, nije potrebna viza  kao ni za tranzit kroz Bugarsku (zemlja EU). Putnici sa pasošima drugih država, dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa čijim pasošima putuju.


Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi Organizatora putovanja - Licenca OTP 97/2022 A.

Dikili

Dikli je primorski gradić u okrugu Izmir, 40 km od Ajvalika, obiluje prirodnim lepotama, kao i ostacima istorijskih spomenika od kojih je najznačajniji Pergamon na 28 km udaljenosti. Ovo slikovito mesto najpozntije po prelepim peščanim plažama, izvorima termalnih voda, zaleđem borovih šuma, blagoj klimi i brojem od preko 300 sunčanih dana godišnje, razlog je za popularnost ovog letovališta.

Hotel HALIC PARK****, Dikli

Hotel Haliç Park 4* , do skoro poznat pod imenom Misiya hotel, kupljen od strane Halič hotela grupacije i potpuno renoviran u toku 2012. i 2013. Smešten je na samoj obali i sopstvenoj plaži i na oko 1 km od centra mesta. .

Raspolaže sa ukupno 300 ležajeva u 144 soba, od kojih je 120 standardnih 1/2+1 (francuski+standardni) i 1/3, 16/2+2 (dve odvojene sobe sa po 2 ležaja i jednim T/WC) i 8 apartmana, tzv. suit za 4-5 osoba. 

Ishrana u periodu od 01.06. do 30.09. je po sistemu “all inclusive”, dok je tokom ostalih meseci polupansion (HB). 

Gostima su na raspolaganju mnogi sadržaji od kojih su dva spoljna bazena sa toboganima, plaža sa suncobranima i ležaljkama, prostrani lobi sa recepcijom i aperitiv barom, sauna, tursko kupatilo tzv.”hamam”, fitness centar, mini-club, beach-volley teren, amfiteatar sa animatorom, doktor, frizer, room-service 24 sata, besplatni internet, hotelski parking kapaciteta preko 100 vozila...

 Za informacije i rezervacije o cenama hotela u Dikliju - pozovite Mirno More


Agencija Mirno More 

Telefoni: 030/581029 i 060/7500767

E-mail: moremirno@gmail.com

Viber i WhatsApp: 00381607500767

Instagram: @rademisirac


Copyright Mirno More 2008 - 2024. All rights reserved.