Dobre Vode

Telefoni: 030/581029, 060/7500767    Viber & WhatsApp: 00381607500767

Dobre Vode predstavljaju jedno od najlepših primorskih mesta Jadrana. Ukoliko želite lep, prijatan i opuštajući odmor, Dobre Vode su Vaš pravi izbor! 

Najlepša plaža u Crnoj Gori je upravo u Dobrim Vodama. Najveća Luka u Crnoj Gori je nedaleko od Dobrih Voda – Luka Bar. Naravno tu je i čuvena železnička stanica Bar-Beograd. Dobre Vode se nalaze tačno 8 kilometara od Bara i imaju peščanu plažu “Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode spada u plaže I kategorije (dužina 480 metara, prosečna širina 29 metara). 

STUDIA I APARTMANI "LARA S", Dobre Vode

Studio i apartmani “LARA-S” udaljeni su 130 metara od plaže. U neposrednoj blizini se nalaze restorani, kafeterije, poslastičarnice, noćni klubovi, mini-marketi, apoteka. Plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i spasilačkom službom. “LARA-S”*** kategorizacije sa 3* ima studio ap. strukture 1/2, 1/3, 1/4 ležaja. Svaki poseduje sopstvenu terasu, kupatilo, mini-kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, Wi-Fi, kablovsku TV a većina ima pogled ka moru. Objekat ima sopstveni rezervoar tako da garantujemo stalnu prisutnost vode. U dvorištu objekta nalazi se igraonica za decu – tobogani, ljuljaške, klackalice i drugi rekviziti za dečiju zabavu. 

Objekat ima lift, recepciju i zajedničku prostoriju. 

ARANŽMAN OBUHVATA
– smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi izabrane usluge
– organizaciju aranžmana


ARANŽMAN NE OBUHVATA
– prevoz
– boravišna taksa i osiguranje
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje
.

POPUSTI za usluge sa ishranom: dete do 3 na zajedničkom ležaju-GRATIS  (nema ishranu)


Parking se može iznajmiti na licu mesta (u neposrednoj blizini objekta) i plaća se na licu mesta.

Krevetac za dete do 2.god. se može rezervisati na recepciji (prema raspoloživosti) – GRATIS

Klima, kablovska TV, WI-FI- GRATIS


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Cene su izražene u EUR, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
– 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge.
– 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.


Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - licenca broj OTP 227/2021 kategorije A.

Informacije i rezervacije


Agencija Mirno More 

Telefoni: 030/581029 i 060/7500767

E-mail: moremirno@gmail.com

Viber i WhatsApp: 00381607500767

Instagram: @rademisirac


Copyright Mirno More 2008 - 2024. All rights reserved.