Bečići

Telefoni: 030/581029, 060/7500767    Viber & WhatsApp: 00381607500767

Bečići se nalazi 2 km južno od Budve, na samoj obali mora takoreći spojeni sa malim ribarskim mestom Rafailovići. 

Bečićka plaža duga dvije hiljade metara, proglašena je od strane pariskih eksperata davne 1935 godine za najlepšu na Mediteranu. Duga peščana plaža, mirno more, bogata ponuda zabave na plažama čine Bečiće idealnim mestom za porodična letovanja. 

Bečići imaju peščanu plažu dugu 1.950 m, koja se završava plažom u Rafailovićima. 


BEČIĆI, Vila San Marco***

Vila SAN MARCO*** nalazi se u Bečićima, iznad hotela “Falkensteiner Montenegro” na 10 minuta hoda od mora, oko 400m udaljena od plaže. Smeštena je u mirnom delu ovog prelepog primorskog grada, idealno mesto za odmor i relaksaciju.

Vila u svom sastavu ima 36 studia, dvokrevetnih i dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem, ukupnog kapaciteta od 86 ležajeva. Poseduje sopstveni parking, koji se ne naplaćuje, nema lift.  

Studio 1/2 raspolaže sa francuskim ležajem, studio 1/2+1 sa francuskim i jednim pomoćnim ležajem (fotelja koja se otvara), kupatilom sa tušem i osnovnim toaletnim priborom, kuhinjom kompletno opremljenom belom tehnikom i posuđem i prostranim balkonom sa garniturom za sedenje. Svaki studio ima TV, klima uređaj i wi-fi internet. Postoji mogućnost najma studia koji poseduje krevetac za bebu (ne naplaćuje se dodatno). Peškiri i posteljina se menjaju svakih 7 dana, ukoliko se boravi duže od 10 dana. Dodatno čišćenje  se može dobiti na zahtev gosta uz doplatu, kao i usluga pranja veša. Postoji mogućnost doplate za ishranu u restoranu «Palma», koji se nalazi na oko 200m od vile.

Nudimo mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (Ostrog, Kanjon Tare, Skadarsko jezero, Nacionalni park Lovćen, Bokokotorski zaliv) i uslugu transfera – informacije i plaćanje na licu mesta. Vila je otvorena tokom letnje sezone, pogodna je za odmor i uživanje za sve generacije, kako za individualne goste, tako i za smeštaj većih grupa.

GPS koordinate: 42.284681, 18.881276

NAPOMENA: 

Cena obuhvata:

Cena ne obuhvata:

POPUSTI:

DOPLATE:

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.


NAČIN PLAĆANJA:


Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi Organizatora putovanja, licenca broj OTP 326/2020 kategorije A25.


BEČIĆI, Apartmani Terzić ***

Apartmani Terzić*** nalazi se u Bečićima, iznad hotela „The Queen of Montenegro“, na 10 minuta hoda od mora, oko 400m udaljeni od plaže. Smešteni su u mirnom delu ovog prelepog primorskog grada i idealni je za odmor svih generacija. 

Studio 1/3 (može se iznajmiti i kao studio 1/2) raspolaže sa francuskim ležajem i jednim single ležajem ili sa tri single ležaja. 

Studio 1/4 ima francuski ležaj i dva single ležaja. Svaki studio raspolaže sa kupatilom, kuhinjom i terasom. Kuhinja je kompletno opremljena belom tehnikom i posuđem. Kuhinje se u nekim studiima nalaze na terasi. Svaki studio ima kablovsku televiziju, klima uređaj i besplatan wi-fi internet. Sobe nemaju peškire. 

Objekat poseduje sopstveni parking koji se ne naplaćuje (ograničen broj mesta).

GPS koordinate: 42.284405, 18.881127.   

BEČIĆI, Hotel "Bečići" **

HOTEL BEČIĆI 2* (bivši Hotel NAFTAGAS) nalazi se na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima, 4 km udaljen od Budve. Okružen zelenilom, hotel je idealan za porodični odmor. Hotel ima 106 soba i 5 apartmana, kao i 5 soba u potkrovlju. Svaka soba ima klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), frižider, kablovsku i TV. U sklopu hotela se nalazI: restoran, fitness centar, tereni za odbojku, fudbal, košarku, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking, dečije igralište sa klackalicama, toboganima i penjalicama. Besplatni program animacije nudi zanimljive i raznovrsne aktivnosti za decu i odrasle, počinje u 09:00 h i traje sve do kasnih večernjih sati. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

Informacije i rezervacije


Agencija Mirno More 

Telefoni: 030/581029 i 060/7500767

E-mail: moremirno@gmail.com

Viber i WhatsApp: 00381607500767

Instagram: @rademisirac


Copyright Mirno More 2008 - 2024. All rights reserved.