Ulcinj

Telefoni: 030/581029, 060/7500767    Viber & WhatsApp: 00381607500767

Ulcinj je najjužniji grad na crnogorskoj obali, poznat po svojim prelepim peščanim plažama.

Velika plaža je najduža na crnogorskoj obali, 12 km duga peščana plaža. Iako predstavlja neprekidnu liniju, Velika plaža je zapravo podeljena na nekoliko odvojenih plaža, a svaka nosi egzotičan naziv: Copacabana, Tropicana, Neptun i Safari. Plaže su opremljene suncobranima i ležaljkama, kao i plažnim barovima. Duž glavnog puta nalaze se putokazi za svaku od njih. Ostrvo Ada Bojana, trougaonog oblika, nalazi se na ušću rijeke Bojan, 15 km od Ulcinja, na granici sa Albanijom. Sa dve strane ga okružuje reka Bojana, a sa treće Jadransko more. Ovo je jedinstveno mjesto, raj za one koji vole naturizam. 


APARTMANI HOLIDAY****, Ulcinj

Apartmani Holiday**** nalaze se u Ulcinju na oko 800m od Velike Plaže iznad rta Đerane i Uvale Porto Milena, a od centra grada su udaljeni oko 3km. Objekat se sastoji od od luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica tipa 1/2 soba i 1/2+1 studio, a poseduje i jedan veliki dupleks apartman.

Sve smeštajne jedinice imaju mini bar/frižider, sopstveno kupatilo sa tuš-kabinom, opremljeno peškirima, fenom i osnovnim toaletnim priborom, SAT TV, klimu, wifi, balkon sa garniturom za sedenje. Čišćenje soba se vrši svakodnevno, a zamena peškira po potrebi.

Sobe 1/2 imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja na upit.

Dupleks apartman (4-6 osoba) sastoji se od dve spavaće sobe koje su spojene vratima, ima jednu trokrevetnu sobu sa francuskim ležajem i jednim odvojenim ležajem, druga soba je dvokrevetna, a ima i kuhinju kompletno opremljenu posuđem i belom tehnikom. 

Studio 1/2+1 ima francuski ležaj i jedan pomoćni ležaj, sofu koja se otvara, kuhinju kompletno opremljenu posuđem i belom tehnikom.


Objekat poseduje restoran u svom sastavu, gde se služi doručak na bazi samoposluženja. Restoran čine unutrašnji deo i bašta. Parking u sklopu objekta može se besplatno koristiti. Apartmani su otvoreni tokom cele godine i pogodni su za smeštaj svih generacija, kao i za veće grupe. U sklopu objekta “Metropolis” nalazi se otvoreni bazen sa ležaljkama, bazen za decu i dečije igralište, koji su na raspolaganju gostima apartmana “Holiday” besplatno. Objekat nudi uslugu prevoza do najbliže plaže, uz najam 2 ležaljke (doplata na licu mesta 6 EUR za 2 osobe).


GPS koordinate: 41.921230, 19.233626

Legenda: ND – noćenje sa doručkom


Cena za dupleks apartman je data za 4 osobe, doplata za svaku dodatnu osobu iznosi 18 EUR dnevno.


Cena aranžmana obuhvata:

• Smeštaj u sobi/studiu/apartmanu na bazi noćenja sa doručkom (noćenje sa doručkom-švedski sto)

• Boravišnu taksu


Cena aranžmana ne obuhvata:

• Prevoz


Popusti:

• dete do 5 god. ima besplatan boravak u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe

• dete do 11 god. ostvaruje popust 20% u sopstvenom (pomoćnom) ležaju

• dete u pratnji samo jedne odrasle osobe plaća punu cenu.


Doplate:

• ukoliko se dvokrevetna soba koristi kao jednokrevetna doplata je 80%.

• doplata za ručak ili večeru 9Eur po osobi dnevno (u obližnjem restoranu, klasično posluženje).


Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.


NAČIN PLAĆANJA:

• Prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.12 2024. godine. (10. ili 20. u mesecu)

• Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, za ostatak iznosa (zaključno sa 31.12.2024. godine) korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Rešenje o administrativnoj zabrani (organizator putovanja), overen i potpisan od strane Poslodavca.


Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - licenca broj OTP 22/2023 kategorije A.

Informacije i rezervacije


Agencija Mirno More 

Telefoni: 030/581029 i 060/7500767

E-mail: moremirno@gmail.com

Viber i WhatsApp: 00381607500767

Instagram: @rademisirac


Copyright Mirno More 2008 - 2024. All rights reserved.