Vila SUZANA 2

Vila Suzana se nalazi na izlazu iz Potosa i udaljena je oko 500 metara od centra mesta, a oko 100 metara od plaže. U prostranom, lepo uređenom dvorištu nalazi se bazen, ležaljke sa suncobranima, tuš, igralište za decu i zidani roštilj, a vila poseduje i veš mašinu koju gosti mogu besplatno koristiti. Vila Suzana ima dva objekta, jedan je veći (Suzana 1), centralni, pored bazena i ima studije smeštene na prvom spratu, dok su u drugom objektu (Suzana 2) studiji nešto manjih dimenzija i nalaze se na drugom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju srazmrno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV, fen za kosu i klima uređaj čije korišćenje je uključeno u cenu najma apartmana. Čišćenje i promena posteljine je jedanput u toku boravka, a postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

CENE ZA LETO 2023

NAPOMENA: Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj + prevoz) po osobi.

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja.

NAPOMENA: boravišna taksa 0.5 eura po danu po smeštajnoj jedinici nije uključena u cenu i plaća se u agenciji.


POPUSTI

Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. februara odobravamo popust od 15%

Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%

Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%


USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele.

Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

1. dan – 10 dan: Tasos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

11 dan: Tasos – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

12 dan: Dolazak na mesto polaska


MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

Sve cene u tabelama date su u EUR, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2022. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana pred polazak na put.

– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2022. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu administrativne zabrane). Administrativna zabrana mora biti overena i predata najkasnije 20 dana pre poslaska na put. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja, Licenca A, OTP 194/2021 od 23.11.2021.


Agencija Mirno More

Telefoni: 030/581029 i 060/7500767

E-mail: moremirno@gmail.com

Viber i WhatsApp: 00381607500767

Instagram: @rademisirac


Copyright Mirno More 2008 - 2023. All rights reserved.