Meljine ►


Meljine je malo primorsko mjesto u Boki kotorskoj, opština Herceg Novi. 

Naselje se pominje i pre osnivanja grada Herceg Novog, kao luka Dračevica, u jednom Dubrovačkom dokumentu iz 1371. godine. 
Sve do 1936, Meljine su imale Lučku kapetaniju. U Meljinama se nalazi jedan od najstarijih i najočuvanijih lazareta na Jadranu.

Naselje se nalazi 2 km istočno od Herceg Novog, gdje počinje šetalište koje je povezano obalom preko Herceg Novog do Igala u dužini 7km. 

Meljine se prostire na 1km dužine obale i to od parka Savinske Dubrave, pa do plaže Lalovine. 

Najznačajniji kulturno istorijski spomenik je mesto Lazaret, koji datira iz 1732. godine u kojoj se nalazi i crkva Roko. U 
Meljinama još od doba Mlečana, pa sve do danas, postoji velika bolnica.

MELJINE, Apartmani Božinović***
Apartmani Božinović*** nalaze se u Meljinama, na oko 120 metara od plaže, nedaleko od Hotela i marine Lazure.
Objekat ima 8 smeštajnih jedinica, 3 studio-apartmana za 4 osobe i 5 dvokrevetnih soba. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju frižider, studio-apartmani imaju i čajnu kuhinju, CATV, besplatan WiFi, kupatilo sa osnovnim toaletnim priborom, balkon (izuzev jedne sobe 1/2, koja nema balkon). Smeštajne jedinice su sa pogledom na more ili planinu.
Studio-apartman 1/3+1 (40m2) ima francuski ležaj, jedan single ležaj i sofu koja se otvara, čajnu kuhinju sa frižiderom i ugradnim ringlama, kompletno opremljenu posuđem, trpezarijski sto, pribor za peglanje, kupatilo sa tuš kabinom i balkon.
Soba 1/2 (20m2) ima francuski ležaj, frižider, posuđe, trpezarijski sto, pribor za peglanje, kupatilo sa tuš kabinom i balkon.
Svim gostima je na raspolaganju zajednička kuhinja kompletno opremljena belom tehnikom za pripremanje hrane, jer u sobama isto nije dozvoljeno. Objekat ima sopstveni parking, koji se dodatno ne naplaćuje. Takođe, poseduje i veliko uređeno dvorište, gde su gostima na raspolaganju roštilj, spoljni prostor za ručavanje, terasa za sunčanje, dvorišni nameštaj za opuštanje u prirodnoj hladovini. Za goste objekta obezbeđen je transfer od/do aerodroma u Tivtu (uz dogovor sa vlasnikom objekta).
GPS koordinate: 42.455408, 18.560145
   
  

Apartmani Božinović *** - CENOVNIK ZA 2021.
Cene su date po smeštajnoj jedinici dnevno na bazi najma u EUR

Tip sobe/Termin

01.05-30.06.
24.08-15.09.

01.07-16.07.

17.07-23.08.

Soba 1/2


Soba 1/2 bez balkona


Apartman 1/3+1


NAPOMENA: Termin i dužina boravka nisu unapred određeni. U sobi 1/2 mogu boraviti max. 2 odrasle i dete do 6 god., a u studio-apartmanu 1/3+1 mogu boraviti max. 3 odrasle osobe i dete do 12 god. 

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj u sobi/studio-apartmanu na bazi dnevnog najma

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Prevoz
  • BTO koja se plaća na licu mesta prema odluci Vlade Republike Crne Gore

Doplate:

  • Upotreba klima uređaja  3eur/dan po smeštajnoj jedinici
  • Korišćenje wifi – 1eur/dan po smeštajnoj jedinici

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.

NAČIN PLAĆANJA:

  • prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do kraja godine
  • administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, za ostatak iznosa korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane poslodavca

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi Organizatora putovanja, licenca broj OTP 326/2020 kategorije A25.


..Informacije i rezervacije:...

Agencija MIRNO MORE 
Telefoni: 030/581029 i 063/8500868


Copyright Mirno More 2008 - 2021. All rights reserved.