Dobre Vode


Dobre Vode predstavljaju jedno od najlepših primorskih mesta Jadrana. Ukoliko želite lep, prijatan i opuštajući odmor, Dobre Vode su Vaš pravi izbor! 
Najlepša plaža u Crnoj Gori je upravo u Dobrim Vodama. Najveća Luka u Crnoj Gori je nedaleko od Dobrih Voda – Luka Bar. Naravno tu je i čuvena železnička stanica Bar-Beograd. 

Dobre Vode se nalaze tačno 8 kilometara od Bara i imaju peščanu plažu “Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode spada u plaže I kategorije (dužina 480 metara, prosečna širina 29 metara). 

Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak Sunca, po čemu je ona posebno poznata.

Dobre Vode se još nazivaju i ”vazdušna banja“ zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja.   

Plaža Veliki Pijesak (gde se nalaze studio-apartmani “LARA-S”) je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafeterije, poslastičarnice, noćni  klubovi, kao i mini marketi. 

Plažu svakodnevno posećuju turistički brodići  kojima možete obići i udaljenije plaže crnogorskog primorja, kao i razna ostrva. DOBRE VODE, Vila LARA-S***
VILA LARA-S*** je nov objekat, sagrađen 2013 godine. Udaljen je 130 metara od obale mora, tj. od plaže Veliki Pijesak. Raspolaže sa 16 studia, koji su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni. Svaki studio poseduje sopstveno kupatilo, mini kuhinju sa frižiderom (kompletno opremljenu), klimu, SAT TV, WiFi Internet i većina studia ima pogled ka moru. Objekat poseduje sopstveni parking (ograničen broj parking mesta).
  
  
  ..Informacije i rezervacije:...

Agencija MIRNO MORE - Telefoni:
030/581029 i 063/8500868


Copyright Mirno More 2008 - 2019. All rights reserved.