Paralia

 

PARALIA (Paralia Katerini), od Niša 450 km, od Beograda 690 km, od Novog Sada 770 km, od Vranja 340 km) je jedno od najposećenijih grčkih letovališta, bar što se tiče turista koji dolaze iz Srbije.

Mesto za sve ukuse i za sve uzraste. Parkovi sa klackalicama, toboganima i ljuljaškama za decu, kafeterije i diskoteke za omladinu, a mnoštvo prodavnica za starije...
Blizina Katerinija sa kojim je odlično povezana gradskim prevozom i na kraju osnovno: duge peščane plaže i čisto more, razlozi su što za ovo letovalište uvek vlada veliko interesovanje.

PARALIJA je vrlo atraktivno mesto za odmor. Pogodno je kako za porodice sa decom, tako i za mlade, jer nudi dobar noćni provod u izuzetno velikim i lepo uređenim diskotekama. Uličice su načičkane raznovrsnim radnjama, supermarketima, restoranima, tavernama, poslastičarnicama, kafićima, rent-a-car agencijama, vilama i mnoštvom ljudi, koji šetaju njima.
Mesto takođe, krasi manja crkva i dva parkića.

Noćni život u PARALIJI je vrlo živ. Postoji nekoliko velikih diskoteka koje se nalaze na perifernim delovima ovog mesta, i mnoštvo kafića u samom centru.

Ima mnogo prodavnica kože i krzna, sa vrlo niskim cenama, koje se spuštaju još niže ukoliko se cenkate sa prodavcima. Pored velikog broja naših ljudi, u PARALIJI možete sresti mnogo ljudi iz nama susednih zemalja, a takođe ima i turista iz Poljske, Nemačke, Češke i Engleske.

U samoj PARALIJI nalazi se i market LIDL koji se po svojoj cenovnoj politici izdvaja u odnosu na konkurenciju. Paralia i Olimpik bič su povezane uredjenom peščanom plažom, koja omogućava gostima ugodan boravak i bavljenje mnogim sportovima.


LETOVANJE 2021.
Smeštaj u Paraliji