Pefkohori


Pefkohori se nalazi na Halkidikiju, na poluostrvu Kasandra, 107 km jugoistočno od Soluna.

Smešteno je u zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom.
Krase ga prelepa crkva, stari grad, uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga pešcana plaža sa postepenim ulaskom u more, šetalište pored mora, koje u večernjim časovima postaje centar svih zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima, picerijama i barovima. 

Pefkohori poseduje: hotele, vile, rent a car agencije, pekare, ambulantu, apoteku, poštu....
Postoje velike mogućnosti za bavljenje sportovima na vodi kao i mogućnost za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana.

Letnja vreva i gužva se podrazumeva, te ovde nikad nije dosadno. Zato je letovalište popularno među gostima mlađih generacija i porodicama sa decom srednjoškolskog uzrasta. Danonoćna živost, na svakom koraku, deo je kosmopolitske atmosfere, kako na šetalištu – uz peščanu plažu, tako i u slikovitim, uskim ulicama, većinom namenjenim samo pešacima. 

Mnogo je apartmanskih zgrada, hotela – od skromnih do ekskluzivnih. Ovde jednostavno „nema da nema“ i to sve prilagođeno svačijem džepu. Atraktivne su obližnje plaže „Kruso“ i „Golden beach“, interesantno je provesti dan u susednom Haniotiju a u ponudi grčkih agencija su krstarenja zalivom Toroneos ili uz obale Svete Gore kao i autobuski izleti do Meteorskih manastira, Soluna ili „Waterlanda“.
Letovanje 2019.
.Hotelapart OLIMPIA, PEFKOHORI, Letovanje u Grčkoj.

Lokacija: Vila se nalazi na oko 300m od plaže. Usluga: Najam studija. Smeštaj: Raspolaže 1/2 i 1/3 studijima. Svi poseduju kuhinju, TWC, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu). 
Sadržaj: Vila poseduje bazen sa ležaljkama i internet (uključeno u cenu). Čišćenje studija, kao i zamena posteljine i peškira je na 5 dana.

  


.Vila RIGAS I, PEFKOHORI, Letovanje u Grčkoj.
Lokacija: Vila se nalazi u najlepšem delu Pefkohorija, na 80m od plaže. Usluga: Najam apartmana. Smeštaj: Raspolaže 1/3+1 apartmanima, koji se sastoje od spavaće sobe sa 2 ležaja i dnevne sobe gde se nalazi kompletno opremljena kuhinja i krevet na razvlačenje za 2 osobe. Svi apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, TWC, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu). 
Promena posteljine i peškira je na 5 dana. Sadržaj: Vila je okružena zelenilom i poseduje veliko dvorište.
  
   


Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja, licenca OTP broj 506/2010 od 04.03.2010.


Potvrda o garanciji putovanja: Organizator putovanja poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0047 / 2016 od 25.01.2016. godine, polisa broj 300050459 od 25.01.2016. godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br. 14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: [email protected]


..Informacije i rezervacije:...

Agencija MIRNO MORE - Telefoni: 
030/581029 i 063/8500868
Copyright Mirno More 2008 - 2019. All rights reserved.