Neos Marmaras


NEOS MARMARAS je najpoznatije letovalište na poluostrvu SITONIJA, drugom prstu od tri koja čine regiju Halkidiki u severnoj Grčkoj.

Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge pešlane plaže, gradska plaža, i plaža Paradiso, u cijem zaledju se nalazi borova šuma.

NEOS MARMARAS je kao stvoren za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža. Pored fantastičnih plaža koje su godinama nagradjivane evropskom plavom zastavicom, koju dodeljuje EU, za čisto more, plažu i okruženje, ovo mesto posedje i bogat noćni život, a od mnoštvo kafića, restorana i taverni, sigurno će te naći nesto po Vašem ukusu.

Istorija ovog gradića datira još iz antičkog vremena. Tada je postojalo samo malo naselje, danas etno selo Partenonas. Razvitak mesta kreće početkom 20 veka, kada na Halkidiki masovno dolaze izbeglice iz Turske. 

Nove pridošlice i lokalno stanovništvo su se sjedinili, i meso dobija ime Neos Marmaras, što u prevodu znači Novi Marmaras, u znak sećanja na mesto odakle siu proterani. Istim principom po celom Halkidikiju nastaju nova naselja sa prefiksima "neos" ili "Nea", kao što su Nea Fokea, Nea Moudania, Nea Kalikratia...

NEOS MARMARS – poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama.Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. izgrađen je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.Letovanje 2017.

Vila Marta, Neos Marmaras, Sitonija
Vila Marta se nalazi u mirnom delu Neos Marmarasa na oko 250 metara udaljenosti od mora, a na oko 500 metara od Paradiso plaže, dok je sam centar mesta udaljen par minuta hoda. Ovaj novoizgrađeni objekat poseduje lepo opremljene trokrevetne i četvorokrevetne apartmane koji, pored francuskog kreveta – koji se nalazi u spavaćoj sobi, imaju i dvosed ili ugaonu garnituru na rasklapanje u kuhinjskom delu. Sve smeštajne jedinice, koje će prvi put primiti goste 2017. godine, poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, komfornu terasu, LCD Tv i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana. Promena posteljine i peškira vrši se na polovini boravka, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta.
   
  
FIRST MINUTE POPUSTI:
15% popusta – za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije – važi do 31. januara
10% popusta – za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije – važi do 28. februara
5% popusta – za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije – važi do 30. aprila

10% popusta – za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 01. maja – važi do 31. januara
5% popusta – za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 01. maja – važi do 28. februara

Popusti se odnose na devizni i dinarski deo aranžmana, kao i na cenu autobuske karte
Cene su izražene po najmu studija / apartmana na 10 noćenja (dinarski + devizni deo)

Marta 10 noci

Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana i obuhvataju dinarski deo, smeštaj, autobuski prevoz iz Niša. Doplata za polazak iz Beograda iznosi 10 EUR po osobi.

USLOVI ZA DECU:
– Jedno dete do 10 godina u krevetu sa roditeljima – besplatno.
– Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma studija / apartmana za 10 noćenja.
– Autobuski prevoz za smene označene zvezdicom (*).

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz za smene u sezoni.
– Međunarodno putno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
– Fakultativne izlete.
– Ostale nepomenute troškove.

Cenovnik za PREVOZ

CenovnikPrevozSitonija18122015


USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
1. dan – 10/15. dan: Neos Marmaras – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11/16. dan: Neos Marmaras – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima.
Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12/17. dan: Dolazak na mesto polaska

Uslovi plaćanja:
Sve cene u tabelama date su u EUR, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. 
VAŽNO: FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. 
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.207. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana pred polazak na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2017. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu administrativne zabrane). Administrativna zabrana mora biti overena i predata najkasnije 20 dana pre poslaska na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja (Licenca OTP 387/2010. od 23.02.2010.), uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu.


..Informacije i rezervacije:...

Agencija MIRNO MORE - Telefoni: 
030/581029 i 063/8500868Copyright Mirno More 2008 - 2017. All rights reserved.