Neos Marmaras


NEOS MARMARAS je najpoznatije letovalište na poluostrvu SITONIJA, drugom prstu od tri koja čine regiju Halkidiki u severnoj Grčkoj.

Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge pešlane plaže, gradska plaža, i plaža Paradiso, u cijem zaledju se nalazi borova šuma.

NEOS MARMARAS je kao stvoren za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža. Pored fantastičnih plaža koje su godinama nagradjivane evropskom plavom zastavicom, koju dodeljuje EU, za čisto more, plažu i okruženje, ovo mesto posedje i bogat noćni život, a od mnoštvo kafića, restorana i taverni, sigurno će te naći nesto po Vašem ukusu.

Istorija ovog gradića datira još iz antičkog vremena. Tada je postojalo samo malo naselje, danas etno selo Partenonas. Razvitak mesta kreće početkom 20 veka, kada na Halkidiki masovno dolaze izbeglice iz Turske. 

Nove pridošlice i lokalno stanovništvo su se sjedinili, i meso dobija ime Neos Marmaras, što u prevodu znači Novi Marmaras, u znak sećanja na mesto odakle siu proterani. Istim principom po celom Halkidikiju nastaju nova naselja sa prefiksima "neos" ili "Nea", kao što su Nea Fokea, Nea Moudania, Nea Kalikratia...

NEOS MARMARS – poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama.Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. izgrađen je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.
Letovanje 2019.
Vila Marta, Neos Marmaras, Sitonija
Vila Marta se nalazi u mirnom delu Neos Marmarasa na oko 250 metara udaljenosti od mora, a na oko 500 metara od Paradiso plaže, dok je sam centar mesta udaljen par minuta hoda. Ovaj novoizgrađeni objekat poseduje lepo opremljene trokrevetne i četvorokrevetne apartmane koji, pored francuskog kreveta – koji se nalazi u spavaćoj sobi, imaju i dvosed ili ugaonu garnituru na rasklapanje u kuhinjskom delu. Sve smeštajne jedinice, koje su prvi put primile goste 2016. godine, poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, komfornu terasu, LCD Tv i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana. 
Promena posteljine i peškira vrši se na polovini boravka, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta.
   
  

FIRST MINUTE POPUSTI
15% popusta – za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije – važi do 01. 02.2019.
10% popusta – za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije – važi do 01. 03.2019.
  5% popusta – za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije – važi do 01. 05.2019.
10% popusta – za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 01. maja – važi do 01.02.2019.
  5% popusta – za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 01. maja – važi do 01.03.2019.
* Popusti se odnose na devizni i dinarski deo aranžmana, kao i na cenu autobuske karte*

Najam apartmana na 10 noćenja (cena najma je izražena u EUR po apartmanu).

Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana po osobi i obuhvataju dinarski deo, smeštaj i autobuski prevoz iz Niša. Doplata za polazak iz Beograda iznosi 10 eur po osobi.
U smenama sa (*), u slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 25,00 EUR.

ARANŽMAN OBUHVATA:
Vanlinijski prevoz autobusom sa polaskom iz Niša na izabranoj relaciji u smenama VANSEZONE (označene zvezdicom). Uvećanje za polaske iz drugih mesta (severno od Niša) u VANSEZONI navedeno je u tabeli autobuskog prevoza. U smenama SEZONE cena autobuskog prevoza nije uključena u cenu aranžmana. Cene autobuskog prevoza po osobi u SEZONI nalaze se u tabeli autobuskog prevoza. – Smeštaj u izabranom objektu (po programu) – Organizacija i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Prevoz autobusima turisticke klase po cenovniku iz tabele u smenama SEZONE (bez zvezdice), međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu, hrana, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

USLOVI ZA DECU (VANSEZONA):
Jedno dete do 10 god., u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno u slučaju sopstvenog prevoza. U slučaju autobuskog prevoza plaća samo punu cenu autobuske karte. – Jedno dete do 10 god. sa jednim roditeljem
(jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana.
Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, plaćaju cenu jedne odrasle osobe za smeštaj dok se za jedno dete u slučaju autobuskog prevoza plaća puna cena autobuske karte po ceni iz tabele.
Dvoje dece do 10 godina plaćaju 70% od cene za odrasle i imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.
Za korišćenje 1/2 kao 1/1 u slučaju autobuskog prevoza, plaća se cena smeštaja za 2 osobe i prevoz za jednu osobu.

USLOVI ZA DECU (SEZONA):
Jedno dete, do 10 godina u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno. – Jedno dete do 10 godina sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana.
Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba u slučaju najma apartmana bez prevoza. U slučaju aranžmana sa autobuskim prevozom za svako dete (bez obzira na uzrast) se plaća cena autobuske karte.
Za korišćenje 1/2 kao 1/1 plaća se puna cena smeštaja (za 2 osobe).

Uslovi plaćanja:
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
– Čekovima gradjana
– 
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN PLAĆANJA.

prevoz-sitonija-30-11-2016

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja (Licenca OTP 387/2010. od 23.02.2010.), uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu.


..Informacije i rezervacije:...

Agencija MIRNO MORE - Telefoni: 
030/581029 i 063/8500868Copyright Mirno More 2008 - 2019. All rights reserved.