Neos Marmaras


NEOS MARMARAS je najpoznatije letovalište na poluostrvu SITONIJA, drugom prstu od tri koja čine regiju Halkidiki u severnoj Grčkoj.

Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge pešlane plaže, gradska plaža, i plaža Paradiso, u cijem zaledju se nalazi borova šuma.

NEOS MARMARAS je kao stvoren za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža. Pored fantastičnih plaža koje su godinama nagradjivane evropskom plavom zastavicom, koju dodeljuje EU, za čisto more, plažu i okruženje, ovo mesto posedje i bogat noćni život, a od mnoštvo kafića, restorana i taverni, sigurno će te naći nesto po Vašem ukusu.

Istorija ovog gradića datira još iz antičkog vremena. Tada je postojalo samo malo naselje, danas etno selo Partenonas. Razvitak mesta kreće početkom 20 veka, kada na Halkidiki masovno dolaze izbeglice iz Turske. 

Nove pridošlice i lokalno stanovništvo su se sjedinili, i meso dobija ime Neos Marmaras, što u prevodu znači Novi Marmaras, u znak sećanja na mesto odakle siu proterani. Istim principom po celom Halkidikiju nastaju nova naselja sa prefiksima "neos" ili "Nea", kao što su Nea Fokea, Nea Moudania, Nea Kalikratia...

NEOS MARMARS – poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama.Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. izgrađen je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.
Letovanje 2019.
Vila Marta, Neos Marmaras, Sitonija
Vila Marta se nalazi u mirnom delu Neos Marmarasa na oko 250 metara udaljenosti od mora, a na oko 500 metara od Paradiso plaže, dok je sam centar mesta udaljen par minuta hoda. Ovaj novoizgrađeni objekat poseduje lepo opremljene trokrevetne i četvorokrevetne apartmane koji, pored francuskog kreveta – koji se nalazi u spavaćoj sobi, imaju i dvosed ili ugaonu garnituru na rasklapanje u kuhinjskom delu. Sve smeštajne jedinice, koje su prvi put primile goste 2016. godine, poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, komfornu terasu, LCD Tv i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana. 
Promena posteljine i peškira vrši se na polovini boravka, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta.
   
  

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja (Licenca OTP 387/2010. od 23.02.2010.), uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu.


..Informacije i rezervacije:...

Agencija MIRNO MORE - Telefoni: 
030/581029 i 063/8500868Copyright Mirno More 2008 - 2019. All rights reserved.