Metamorfozis


METAMORFOZIS (ili Metamorfoza) je vazdušna banja severnog dela Grčke. Nalazi se 105 kilometara jugoistočno od Soluna, na početku Sitonije, drugog „prsta“ poluostrva Halkidiki.

METAMORFOZA je potpuno okružena gustim četinarskim šumama i morem, zbog čega ima status vazdušne banje. Glavni ukras je prostrani, stoletni park a plaža je peščana i kilometrima duga. 

Mesto čine desetak taverni i restorana, nekoliko dobro snabdevenih marketa i prodavnica, ribarnica, pekara, rent a car agencija.Već sam naziv letovališta METAMORFOZA - obećava preobraženje, ali pod uslovom da gostima odgovara odmor bez letnje vreve, nervoze, gužve, kao i bez ponude za „ozbiljan“ večernji provod. 

Tokom boravka u Metamorfozi možete poći na krstarenje uz zapadne obale Svete Gore, uživati u solunskom „Waterlandu“ ili istražiti po neka od skrivenih uvala i plaža Sitonije.

Osim šetnji uz more ili po šumi, može se, korišćenjem redovnih autobuskih linija, lako i brzo stići do obližnjeg Nikitija (koji je udaljen 6 kilometara), Sartija (40 km) ili Neos Marmarasa (30 kilometara).

Po našem mišljenju, najlepše plaža kontinentalnog dela Grčke su u neposrednoj blizini Metamorfoze (udaljene su samo desetak kilometara), tako da je ovo mesto idealno za Vašu bazu tokom istraživanja najlepših plaža Sitonije. Pogledajte: najlepše plaže Sitonije .

Metamorfozis je mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi.
LETOVANJE 2019. U METAMORFOZI

.KUĆA VANGELIS, METAMORFOZA, SITONIJA.
Nalazi se na 110m od plaže. Smeštaj u novijoj kući na savršenoj lokaciji garantuje potpuni odmor. U ponudi su studiji, apartmani, mezonete i duplex. Svi imaju SAT TV i plazma televizore, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za bežični internet. Većina u kuhinji pored ringli ima i rernu.
  
    

Licenca organizatora putovanja: OTP br. 85/2010

..Informacije i rezervacije:...

Agencija MIRNO MORE - Telefoni: 
030/581029 i 063/8500868
Copyright Mirno More 2008 - 2019. All rights reserved.