BUGARSKA

LETOVANJE U BUGARSKOJ

CENE ZE LETOVANJE 2019 - U PRIPREMI

Ukoliko se odlučite da godišnji odmor i letovanje provedete na Crnom moru u Bugarskoj donećete pravu odluku. Cene su najpristupačnije u regionu, a to znači - više luksuza, raznih atrakcija i prave uživancije. Bugarska se u poslednjih par godina totalno promenila u ugostiteljskom smislu reči, pa stari turisti prosto ne mogu da je prepoznaju. U ponudi imamo zaista odličnih smeštajnih kapaciteta u Bugarskoj. Pogledajte i odlučite se...

NESEBAR je jedno od najatraktivnijih odmarališta u Bugarskoj. Smešten je na malom i lepom poluostrvu spojen sa Sunčevim bregom. Sastoji se iz starog i novog Nesebra. To je grad koji je doživeo ekspanziju poslednjih godina, naročito razvojem turizma u Bugarskoj. 
Stari deo grada je taj koji daje pečat ovom gradu a drevne ruševine su pod zastitom UNESCO-a. Karakterišu ga srednjovekovne crkve sa predivnim fasadama i dobro očuvanim enterijerom. Ono što ga čini popularnom turističkom atrakcijom jesu dobra atmosfera, lepe plaže, kamene ulice, drvene kuće i taverne. 
U Nesebaru postoje redovne linije koje vas povezuju sa okolnim gradovima. 
Takođe moguće je koristiti i pomorski saobraćaj do Burgasa ili iznajmiti jahtu.
Nesebar je arhitektonski i istorijski muzej bugarske kulture i jedno je od najpopularnijih turističkih destinacija ove zemlje.  SUNČEV BREG - 
po svojoj lepoti, dugim peščanim plažama, čistom moru, mnoštvu hotela svih kategorija, bazenima, diskotekama, restoranima, buticima, zabavnim parkovima za decu i drugim sadržajima s pravom nosi epitet rajskog mesta na Crnom moru.

Na samo 42 km od Burgasa i na 434 km od Sofije, smešten između sela Vlas sa severne i Nesebara sa južne strane, na plaži zlatno – žutog peska dugačkoj celih 8 km i na nekim mestima širokoj i do 100 metara, leži – Sunčev breg. 

Od početka izgradnje, početkom šezdesetih godina prošlog veka Sunčev Breg je postao vodeći turistički centar Bugarske, pre svega zahvaljujući svojoj plaži, koja već duži niz godina nosi međunarodno priznaje – Plavu zastavu, koja svim turistima garantuje ekološki čistu vodu i kvalitetnu plažu. Izgradnjom kvalitetnih hotela ponuda se iz godine u godinu uvećava i obogaćuje, pa tako danas u Sunčevom Bregu ima više od 100 hotela i tri kampa, nekoliko velikih supermarketa, shoping centara, prodavnica, poliklinika. POMORJE se nalazi na živopisnom poluostrvu, na 18 km od Burgasa i isto toliko udaljeno od turističkog centra Nesebar. 
Sa prijatnom klimom, blagim zimama i žarkim letima, dugim plažama i toplim morem, Pomorje je postalo omiljeno mesto turista za odmor. 
Razlog više da svoj odmor provedete u Pomorju je i niz drugih sadržaja, brojni restorani, kafići, picerije, diskoteke...
Iz bogate ponude aranžmana u Bugarskoj izdvajamo:
           ORGANIZATOR PUTOVANJA POSEDUJE LICENCU OTP 26 / 2016                  ..Informacije i rezervacije:...

Agencija MIRNO MORE - Telefoni: 
030/581029 i 063/8500868Copyright Mirno More 2008 - 2019. All rights reserved.