Kalamitsi


Da li ste spremni da Vaš odmor 2019. provedete u potpunom miru i tišini? 

Kalamitsi (Kalamici) je malo i veoma mirno mesto na jugu Sitonije - stvoreno za porodični odmor... idealno za sve koji žele da svoje letovanje provedu u potpuno opuštajućem okruženju, na prelepoj prostranoj peščanoj plaži, daleko od buke i noćnog života. 

Prelepa uvala, zaštićena od talasa i vetrova pučine vencima brdašca koja čine jedinstven bajkovit prizor.  

Ima nekoliko vila, desetak kafića i isto toliko taverni... Nema pošte... nema niti jedne banke... Ali, ima dušu... 

Kalamici je za intimu. Ako očekujete da sve pršti od noćnog života i vreve, od butika i radnji, i od stampeda turista – vi ste pogrešili destinaciju. Plaža je rajski lepa, ima suncobrana i ležaljki kod kafea koje koristite ako poručite piće... A možete i da ponesete svoju opremu za plažu. 

Ako ste temperamentni, željni putujuće avanture, možete otputovati na obližnje Sitonijske plaže: Sikia, Oranž bič, Platanici, Karidi, Lagonisi, Manasu, Banana, Porto paradizo, Porto Koufo (nemojte propustiti morsku hranu u tavernama u Porto Koufo), Toroni, Porto Karas i Lagomandra.

Imajte u vidu da Vam ponuda marketa i taverni, kao i kafića uz plažu dovoljna je da Vam u Kalamiciju ništa neće nedostajati. 

Blizina Sartija (15 km) i Neos Marmarasa (30 km) moći će da upotpune Vaš odmor ukoliko se zaželite noćnog života i letnje vreve. 
LETOVANJE 2019.
Kuća Magda, Kalamici, Sitonija, Halkidiki
Kuća Magda se nalazi na 80 metara od plaže u najlepšem delu Kalamitsija. Apartmani i studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi studiji imaju SAT TV, signal za bežični internet i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Kuća ima i uredjeno travnato dvorište sa zajedničkim roštiljem, kao i nekoliko parking mesta za goste kuće.

   


Kuća Paradise, Kalamici, Sitonija, Halkidiki
Nalazi se na 100 metara od jedne od najlepših plaža Sitonije, plaže Kalamitsija. Studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi imaju televizor kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.
Kuća Kalamitsi Paradise sa prelepim rajskim dvorištem i roštiljem doprineće vašem potpunom odmoru.

 
 
 

Licenca organizatora putovanja: OTP br. 85/2010

..Informacije i rezervacije:...

Agencija MIRNO MORE - Telefoni: 
030/581029 i 063/8500868Copyright Mirno More 2008 - 2018. All rights reserved.