GRČKA‎ > ‎Nikiti‎ > ‎

Finikas Garden

Finikas Garden je noviji kompleks, izgrađen 2016., na oko 140m od peščano-kamene plaže u mirnom, manje naseljenom delu Nikitija. Gostima je na raspolaganju veliko dvorište sa bazenom za decu i odrasle, dečije igralište kao i parking. U ponudi su četvorokrevetni apartmani sa sopstvenim dvorištem koji se nalaze u prizemlju i četvorekrevetni studiji sa galerijom na spratu. Svi imaju prostrane terase, SAT TV, besplatan WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.
Mezonete se nalaze u sklopu kompleksa Finikas na oko 150m od peščano-kamene plaže u mirnom manje naseljenom delu Nikitija.Višekrevetne mezonete su na dva nivoa. Na gornjem nivou u visini prvog sprata je dnevni boravak sa kuhinjom, a na donjem nivou na visini niskog prizemlja nalaze se dve spavaće sobe. Mezonete imaju prostrane terase, SAT TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.
  
  

Cene su izražene na bazi najma studija ili apartmana ili mezonete na 10, 11 i 12 noćenja

Pojašnjenje: 
- Cena sa zvezdicom predstavlja cenu po osobi sa uključenim autobuskim prevozom.
- Cena bez zvezdice predstavlja ukupnu cenu najma studija ili apartmana (to je za sopstveni prevoz)

POPUSTI I DOPLATE:
- Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina.
- Dete starije od 6 a mlađe od 12 god. može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5 EUR/dan. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.
- Cena paket aranžmana je ista iz svih mesta garantovanog polaska na Sitoniju, osim za polaske iz Niša gde se cena paket aranžmana umanjuje za 10 do 18 EUR-a po osobi
- Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 8 eur po osobi.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranoj kući, na bazi najma smeštaja, za odabrani broj noćenja
- Prevoz u slučaju da se radi o paket aranžmanu (cena sa zvezdicom *) ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen (ukoliko za određeni datum nije postojala ponuda paket aranžmana).

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Boravišnu taksu
- Međunarodno zdravstveno osiguranje.
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove


CENOVNIK PREVOZAPolasci su garantovani iz svih mesta bez obzira na broj prijavljenih putnika.

NAPOMENE ZA PREVOZ:
- Za goste koji koriste sopstveni prevoz ne postoji niti doplata niti dinarski deo aranžmana. Gosti se po dolasku u letovalište javljaju predstavniku koji ih smešta u studije/apartmane.
- Cena sa zvezdicom * predstavlja cenu paket aranžmana i izražena je po osobi. Uključuje smeštaj u izabranoj kući u određenom tipu smeštaja i autobuski prevoz.
- Cena paket aranžmana je ista iz svih mesta garantovanog polaska na Sitoniju, osim za polaske iz Niša gde se cena paket aranžmana umanjuje za 10 do 18 eur-a po osobi (pogledajte tabelu autobuski prevoz).
- Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 8 eur po osobi.

Uslovi plaćanja:
- Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
- 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.
- Čekovima gradjana

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, licenca OTP broj 263/2020 kategorija A40.


..Informacije i rezervacije:...

Agencija MIRNO MORE 
Telefoni: 030/581029 i 063/8500868


Copyright Mirno More 2008 - 2021. All rights reserved.